Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2012, 15:13
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Bawi mnie ten Twój komentarz bo pewnie więcej walk widziałem na żywo niż Ty w TV... Jeśli Ty pięściarza oceniasz na podstawie artykułów na "portalach" czy miejsca w rankingach to gratuluję. Taki właśnie z Ciebie fan boksu, że swoją opinię wyrażasz kopiując wypowiedzi "ekspertów". Ciekaw jestem czy widziałeś jakikolwiek pojedynek Cunninghama oprócz walk z Polakami

Technicznie i szybkościowo USS był i jest lepszy od Adamka. Dodając do tego kwestie motywacyjne obawiałem się (i słusznie jak było widać) walki Adamka z tym bokserem. Cieszyć się trzeba, że Amerykanin młotka w łapie nie posiada.

Ty myślałeś, że Adamek sobie poobija leszcza, bo takie właśnie pojęcie masz o boksie.

Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Ja o czym innym, ty o czym innym...no naprawde, nie posluguj sie tak biednymi manipulacjami, bo sie tylko osmieszasz . Krotko mowiac - ty znasz sie na boksie lepiej od calego swiatka bokserkiego, ktory jasno wyrazil sie na temat tej walki . Dziwne tez, ze moje obserwacje sa podobne do wiekszosci ;]. Skad sie tacy ludzie biora? Zna sie na F1, jest lepszy od ekspertow od boksu...co jeszcze? Naprawde...zal to czytac.

Wskaz mi fragment, gdzie pisalem, ze Adamek obije tego emeryta ? Jesli nie, to ladnie przepros...ale jak wiadomo taki czlowiek bez honoru tego nie zrobi, przykre :(.

P.S - A ogladalem 5 ostatnich walk Cunninghama .
P.S 2 - Jesli ktos pisze, ze USS byl szybszy i lepszy technicznie od Adamka, to tylko potwierdza, jak zna sie na boksie i ile walk obu ogladal ..."znafca" pelna geba.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 23.12.2012 o godz. 15:17.
Odpowiedz cytując