|
Wladimir Dwaliszwili chce w przerwie zimowej opuścić zespół Polonii Warszawa. Według azerskich mediów zainteresowany sprowadzeniem gruzińskiego napastnika jest Karabach Agdam.
Bach bach Karabach.
Taka refleksja mnie naszła. Gdzie jest teraz Agdam a gidze jesteśmy my? Babramy się w Kasperczka II Małeckiego II Głowackiego II Bednarza II Smude II, szukamy rozwiązań 'w kuble' z własną historią. Razi zupełny brak koncepcji i jazda na sentymencie. A taki Karabach? Dziś chce kogoś kogo my bardzo chcieliśmy mieć kilka sezonów temu. Niestety nas nie było już stać. Oczywiście można powiedzieć iż są to plotki ale pytanie nasuwa się samo: gdzie podział się sportowy dystans między klubami (ówczesną Wisłą i obecnym Karabachem Agdam) lub ligami skoro już teraz interesują się tymi samymi piłkarzami co my dwa lata temu. Dobrze że chociaż stadion mamy nowoczesny.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
|