|
z każdą chwilą po tym wywiadzie utwierdzam się w przekonaniu, że TA ŁYSA PAŁA NIC NIE ROZUMIE
Nie rozumie odpowiedniego podejścia do najwierniejszych kibiców, bez których żaden klub w Polsce nie będzie funkcjonował - bo my nie Real Madryt albo Barcelona, albo nawet Borussia. Choćby przez problemy jakie stwarzano przy wycieczkach dzieci na stadion.
Nie rozumie także NOWOCZESNEGO PODEJŚCIA DO KIBICA KLIENTA - a dopiero to trzeba umieć opanować i zrozumieć, bo ten Kibic - Klient potrzebuje wszystkiego na TIP - TOP w przeciwieństwie do Kibica - fanatyka.
Ta Łysa pała naprawdę tym wywiadem pokazała, że chuja rozumie z ostatnich wydarzeń...i że nie zarobi na mnie, na mojej rodzinie i mam nadzieję na wszystkich moich znajomych ani złotówki.
Nie kupie karnetu do momentu, aż ten .... będzie pracował w Wiśle Kraków S.A. - mam nadzieję, że Cupiał pójdzie po rozum do głowy i że po zapowiadanym spotkaniu Jacek B. będzie mógł sobie kupić bilet na pociąg IC do Warszawy (oby tylko strajk kolejarzy nie przeszkodził mu w ewentualnym wyjeździe).
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.12.2012 o godz. 15:20.
|