Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2012, 11:03
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Lasek jest bez watpienia ekspertem w dziedzinie wypadków lotniczych, ale nie jest profesjonalnym pirotechnikiem.
Lasek nie musi być profesjonalnym pirotechnikiem, by wypowiadać się logicznie i z sensem na temat badania wraku Tu154 na obecność materiałów wybuchowych. Przecież jego komisja ponoć wykonywała takie badania, więc powinien posiadać na ten temat wiedzę przynajmniej na podstawowym poziomie. Nie musi się znać na wszystkim, ale też nikt go nie zmusza do wypowiadania się na każdy temat...
Dodam że "bez wątpienia" ekspertem jest też prokurator Artymiak, z tym że on na razie szuka trotylu w paście do butów i wędlinie, natomiast Laskowi marzy się już wykrycie trotylu nawet na księżycu.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując