Wyświetl pojedynczy post
DEBO
Member

Od: 10.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2012, 18:38
Kamil napisał(a):Wyświetl post
i myslisz ze gdyby widzieli w nim jakikolwiek potencjal tak poprostu by go puscili?
no tak, w koncu w pilce bardziej liczy sie pomoc innemu klubowi niz wlasny interes
ps, ile ten patryk zarabial tam? bo widze ze dobrze jestes poinformowany, w koncu nie opierasz sie na domyslach tylko na faktach
Faktami tego nazwać nie można na czym się opieram, Nazwałbym to że biorę to na chłopski rozum
na przykładzie Brożka.. prożek przez "cały rok" 2010 w Wiśle zarobił 720 tysięcy złotych.
Po przeprowadzce do Turcji za jeden sezon jego wynagrodzenie to milion euro za rok gry. 5 razy tyle ile płaciła mu Wisła. ( źródło google.pl ) Małecki przed wyjazdem do Turcji chciał podwyżki która sięgnęłaby 30 tys zł miesięcznie której oczywiście nie dostał. To że w Turcji dostał 3 razy większe pieniądze jest jak najbardziej możliwe i nie wierzę aby wracał do Wisły ze względu na pieniądze. Przypomnijmy sobie za ile odszedł Mierzejewski ? ... Turcy przepłacają za swoje "gwiazdy" Mały też był zapewne przepłacany.. Dlatego klub nie robił problemów we wcześniejszym rozwiązaniu kontraktu. (chociaż tutaj mi się wydaje że w takim przypadku Wisła powinna wrócić choć połowę zainkasowanej sumy za wypożyczenia i tylko czekać jak przeczytamy kolejny news że Turkowie składają sprawę do FIFA)
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując