Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2012, 20:48
Cytat:
pozostaje mieć nadzieje ,że pokolenie w którym bedzie żył jego wnuk nie bedzie miało mentalności PISowców ,którzy wszędzie widzą zdrady , spiski ,agentów i zamachy , oby !
Nie bronię PiSu bo mój stosunek do tej partii chyba znacie ale lepiej zobaczyć jedną zdradę, spisek, agenta i zamach za dużo niż się dać wyruchać jakiemuś Bolkowi, nabrać się na Okrągły Stół i oddać się pod rządy czerwonych demokratów po 89 roku, którzy nie muszą powielać teorii spiskowych bo przecież jesteśmy zieloną wyspą. A tak mniej ironizując to zastanów się chwilę. Czerwoni maja władzę w Polsce więc nie muszą szukać teorii spiskowych itp, oni maja taką moc (władza, media), że mogą kreować rzeczywistość. Opozycja nic nie może (tym bardziej taka jak PiS) więc często wymyślają i panikują chociaż tak jak mówię, już wolę taka przezorność niż .......enie o zielonych wyspach i dawanie nabijać się w butelkę. Media (rząd) teraz same tworzą teorie spiskowe, które można nazwać prawdą (bo te powtarzane kłamstwa się utrwalaja w glowach społeczeństwa) i dzięki temu teoria spiskowa jakoby kibole, mohery, neofaszyści spod znaku narodowców itd byli zagrożeniem dla Polski i największym złem w tym kraju staje się już nie teorią a realnym myśleniem półgłówków, którzy wierzą w działania Tuska. To samo z tym trotylem, to nie jest jakaś teoria spiskowa? Raz trotyl jest, raz go nie ma, raz jest ale go nie ma a raz go nie ma ale jest, to nie są chore teorie i wymyślanie? I to samo z katastrofą czy jak kto woli zamachem, zostawili wrak u Rusków, tamci go popsuli, pocięli, umyli itd, śledztwo wiadomo jak wyglądało i czy to jest dla Ciebie na 100% prawda, że to nie był zamach? To jest właśnie ta siła władzy, PiS może tylko szczekać i tworzyć teorie i spiski a tamci tworzą rzeczywistość. Oni nie muszą mówić, że kibole to może są źli a w smoleńsku to raczej zamachu nie było. Oni przez media wpoją ludziom, ze kibole są źli a w sprawie smoleńska tak namącą, że domniemywanie, że to byl zamach będzie niedorzeczne (tak właśnie Tobie namącili - gdzie zaznaczam ja nie twierdzę, że to byl zamach ale skoro ktoś trzyma wrak w Rosji itp to już mnie to w....ia na tyle, że cos mi w tej sprawie śmierdzi, i wcale nie śmierdzi na tyle, że musiał być to zamach ale po prostu nie przystoi Polakom tak dawać się zbywać tzn robić jakieś nierzetelne śledztwa itd)
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 17.12.2012 o godz. 20:54.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.