ooona napisał(a):

Pan trener nie po raz pierwszy się ośmieszył. Cóż jaki klub taki trener i piłkarze. To towarzystwo do siebie wprost idealnie pasuje. Ale mnie żal serce ściska jak na to patrzę.
Do Kulawika apelowałam tutaj aby odszedł, wiem że to śmieszne i sam nie odejdzie, ale.....
Ale właśnie mam już dość wygadywania przez niego tych idiotyzmów.
Legenda piłkarska - fakt, ale jako trener (komu dają te licencje UefaPro!) jest zwykłym patałachem.
Szkoda, że się tak rozmienia na drobne, szkoda że kosztem Wisły.
|
Nie musiał publicznie mówić o tych 20pkt - dobrze sobie tym nie zrobił - to fakt.
Ale z drugiej strony pisałem tu przed Koroną czy jeszcze mecz wcześniej właśnie o 20pkt jako o przyzwoitym wyniku zważywszy na tzw. całokształt.
Nieopłacani kopacze-najemnicy - kilku z nich wciąż stać na sporo, ale w atmosferze ogólnego burdelu w klubie będą robili co będą chcieli i każdy trener połamie tu sobie zęby.
Myślę, że wiele (-u) z Was pracuje u kogoś... jak w firmie będzie przekroczony pewien poziom burdelu, a pracodawca będzie Wam wisiał kasę za parę miechów to co będziecie robić i do czego będzie Was w stanie zmusić przełożony? Do pracy na maksa? Pewnie nie...
Jak inne sprawy będą załatwione to zobaczymy czy Kula jest trenerem czy d.pą. Zajmie się tylko trenowaniem, a nie np. proszeniem żeby kołki typu Jova czy Fredek skupiły się trochę na robocie jak wychodzą na boisko myśląc o tym, że kasa się nie zgadza i dokąd by tu czmychnąć.
Jak dla mnie to niech Kula trenuje ten bajzel do końca sezonu.
Jak w klubie nie będzie porządku organizacyjno-finansowego to żaden trener nie da rady, z drugiej strony mimo wszystko skład i sytuacja w tabeli jest taki, że na 90% nie spadniemy.
No chyba, że od 1 stycznia Wisła zaczyna być wreszcie profi to wtedy inna rozmowa.