Watts napisał(a):

Nie ma sensu marnować czasu na przepychanki z kimś kto dokonuje tak przewidywalnej generalizacji. Dla twojej prywatnej wiadomości: nie mam nawet telewizora, a GW kupiłem ostatnio w gimnazjum bo musiałem wyciąć artykuł na lekcję WOSu. Żyj dalej w świecie, w którym są tylko prawi i niezależni versus lewacy z GW i TVNu. Czepiasz się nawet wieku, bo masz psinco konkretnego do powiedzenia.
Miłego dnia.
|
Jeśli Twoim zdaniem nie ma sensu "marnować czasu na przepychanki" to po co go marnujesz?
Powiedziałbym że biorąc pod uwagę bolesną banalność przypadku "przewidywalność generalizacji" jest taka sama jak przy dodawaniu 2+2. Każdy wie że wyjdzie 4.
Nie zrozumiałeś zupełnie nic z tego co pisałem: problem polega nie na tym że oglądasz TVN czy czytasz GW, problem polega na tym że:
Twój "punktem widzenia" znajduje się w rękach speców od propagandy z GW czy TVN. A do tego wcale nie jest potrzebne oglądanie TVP czy słuchanie Tok FM.
Nie przypominam sobie abym w trkacje nasz dyskusji pisał coś o "prawych i niezależnych" natomiast jeśli chodzi o "coś do powiedzenia" to akurat dałeś znakomity przykład tego że nie warto na siłę pisać czegoś co nie ma żadnego sensu.