Tosik? Wy żartujecie ? Jaki On jest solidny ? W dodatku nie jest już nastolatkiem i większych perspektyw już przed nim nie ma . Bocznych obrońców potrzebujemy to fakt i jeśli już mamy wybierać z Polaków a jak wiadomo z tymi pozycjami u nas zawsze była bieda to przynajmniej bierzmy tych najmłodszych i najlepszych , ten Tadrowski powinien być jednym z naszych priorytetów , zresztą nim trzeba było się zainteresować już zanim przyszedł do Arki ale i teraz cena nie powinna być odstraszająca . Podobno nim interesują się takie kluby ja Polonia czy Pogoń i inne właśnie tego typu kluby - myślę że perspektywa gry w Wiśle przy sporej szansie gry w pierwszym składzie ( po odejściu tych wszystkich naszych asów na prawą obronę ) mogła by być dla tego piłkarza decydująca jeśli chodzi o wybór nowego klubu ( zawsze można mu wcisnąć, że obecna sytuacja to tylko chwilowy kryzys i już niedługo Wisłą wróci do ścisłej czołówki naszej ligi

) Uważam ,że to już niedługo będzie jeden z wyróżniających się prawych obrońców w naszej E-klasie . Innym ciekawym zawodnikiem na prawą obronę jest Bartkowski - młody , tani , ambitny i naprawdę dobrze się prezentuje , wiem że w tym sezonie gra z konieczności na lewej obronie co jest kolejnym atutem ale tego zawodnika ze względu na to że jest prawonożny brałbym pod uwagę właśnie jeśli chodzi o prawą stronę . Droższą opcją jest Olkowski którego też można było mieć za grosze jeszcze jakiś czas temu a teraz trzeba solidną ofertę złożyć żeby w ogóle Górnik ją rozpatrzył . Myślę ,że dwójka piłkarzy z tej trójki którą wymieniłem zabezpieczyłaby tą pozycję na lata i zagwarantowałaby odpowiedni poziom . Na lewej obronie to już jest straszna bieda i nie szukałbym na tą pozycję piłkarzy w Polsce , no bo kto z młodych jakoś rokuje i dobrze się prezentuje ? Oleksy gra dosyć regularnie ale Jego gra pozostawia wiele do życzenia ( przynajmniej mi ) i nikt inny nie przychodzi mi do głowy jeśli chodzi o tą pozycję .