Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2012, 08:14
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawą informację podaje Weszło. Wraz z Milikiem do Bayeru Leverkusen ma trafić... Konrad Nowak. Ten Nowak, którego testowaliśmy latem i którego Łysy nie zatrudnił.
Przecież taki uber fachowiec jak Jacek zna się na piłkarzach, jakby Nowak był coś wart to by był w Wiśle. Przecież zobacz jakie transfery zostały dokonane przez Pana Bednarza, Jan Fredriksen - duńczyk no i tyle można o nim napisac, ale za to Daniel Sikorski - najlepszy napastnik polski, to nie są przypadkowi piłkarze !

Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Kasperczak to juz stare dzieje nie ma co sie rozwodzic,choc do dzis uwazam ze po Tbilisi Cupial w pewnym sensie dal sobie spokój.

naromiast gwozdziem do tej trumny wg mnie byly te zakichane przegrane derby i wywalenie Maaskanta.
I sie zaczelo.

Moskal,Probierz,Kulawik..niedugo jakis pewnie pan X.....

..

po co to ,i na co,ja tego nie pojmuje .
Ja niestety za Maaskanta nie widzałem progresu w grze, wszystko wyglądało mniej więcej jak u Skorży. Tak samo ciężko się to oglądało. Podobała mi się gra za Moskala.

Dariook napisał(a):Wyświetl post
A moze to jednak Bayer sie frajerzy? Z kad taka pewnosc ze to wlasnie oni sprzatna nam taka perelke z przed nosa? Wnioskujac po zainteresowaniu z ich strony samym Milikiem uwazam ze ich skauci sa huja warci...
Skąd kurcze nie "z kąd" :(
No nie przesadzaj chłopaczyna ma 18 lat strzela bramki i przyszłośc przed nim. Może się rozwinie może nie
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując