Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2012, 00:36
O ja... Dyskusję o dupie marynie owszem możemy sobie prowadzić ale tylko i wyłącznie o tym bo jak się krzyknie "donald matole" to się siedzi w więzieniu za pomówienia i przechowywanie czyichś dowodów osobistych. A zgromadzenia pisałem, że się teraz nie rozpędza pałami tylko ustawami kagańcowymi. Chociaż przykład Grecji i Hiszpanii mówi co innego, pały też są w modzie. Zresztą, o czym my gadamy. Europejska cywilizacja chyli się ku upadkowi więc zobaczymy gdzie nas ta wolność, demokracja i UE zaprowadzi
Odnoszę wrażenie, że nie przeczytałeś calości tego co napisałem bo jasno tam stwierdzam, że w czasach komuny nie żyłem i jasno stwierdzam, że obecny ustrój różni się tym od komuny, że z ludźmi nie obchodzi się przemocą tylko prawem
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując