Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2012, 16:02
Drozd napisał(a):Wyświetl post
....
Otrząśnij się. Po pierwsze żaden ze mnie inteligent, po drugie żaden kumaty, nie jestem historykiem nie chodzę na wiece - dla mnie takie wybiórcze parcie na historię jest po prostu śmieszne. Mogę tak czy to karalne? Nie moja bajka.

Napisałem z czym mi się to kojarzy nie dlatego żeby marsz zdyskredytować tylko dlatego że wydaje mi się śmieszne aby w demokratycznym kraju tęsknić do metod stosowanych przez Mosad - przeczytaj ten post. Potem wyszło samo - plakaty rażą mnie niekonsekwencją, rozumiem je inaczej i nie wiem czy 'delegalizacja SLD' z prześcieradła jest zamierzona (bo i czemu delegalizować tą partię?) czy jest to zwykły czeski błąd. Wyszło na to że to nie błąd tylko chodzi o coś jeszcze, o coś więcej. Nie moja wina że przekaz jest nieprecyzyjny dla przeciętnego człowieka - jeśli inni go klarownie rozumieją to luz. Osobiście po wymianie zdań chciałem określić jaki powinienem mieć stosunek do tego marszu ale nie dość ze od razu zostałem ustawiony po 'różowej stronie' (nota bene nie wiedziałem co to znaczy) to jeszcze wyszło jestem sabotażysta i POwiec który powinien się leczyć. Na prawdę są tacy co maja politykę gdzieś (w tym tez i partie dbającą o bohaterów).

P.S.
Nie wiem, ja tylko widzę takie detale że raz pisze się 'zdelegalizujemy POSTkomunę' a następnie 'post' znika (vide ten temat)? Innym razem znika 'Marsz pamięci'. Nie ma co bić piany, mogę przyjąć to jako zwykłe niedbalstwo, tyle że ono jakoś tam razi.

Edit:
BBudowniczy trafione. Jak jeszcze powiesz mi kto mnie nauczył widzieć we wszystkim PiS to będę wdzięczny. TVN nie oglądam. IMHO Schizy mam, jeśli mam, po rządach Giertycha i PiS.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.12.2012 o godz. 16:17.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując