Lukasz napisał(a):

Edit2:
Bóg Trybun (objawion) liczenie na czyjąś logikę że skoryguje plakat i to jeszcze w dobrym kierunku. Np. ja nie umiem. Nie wiem. Nie potrafię. I nie wynika to z mojej złej woli. Dla mnie na plakacie z pierwszego postu postkomuna to UE. Tak ma być? Czy ma być jednak SLD? Już nie wiem kto co chce mi przekazać.
|
+, suma, u
istnieje taka kategoria logiczna, chyba że nie jestem na bieżąco z nowościami z Brukseli.
Cytat:
|
Niby czci się pamięć ofiar stanu wojennego a symbolika nawiązuje do oprawców z stanu wojennego, mówi się o winnym (Jaruzelski) a miejsce zbiórki kojarzy się z PiS itp. Gdyby chociaż było zdjęcie tych chłopaków którzy wtedy zmarli to rozumiem. Ale tak?
|
miejsce zbiórki z Pis to kojarzy się Tobie, Twój problem.
Niektórym wszystko kojarzy się z PiSem.
Kiedy czcimy pamięć zmarłych, robimy to W CISZY I NA CMENTARZACH (o ile to mozliwe).
Niestety nie wszyscy doczekali pochówku, to po pierwsze. Ale przede wszystkim - obchodzimy ROCZNICĘ WYBUCHU STANU WOJENNEGO. Znajdź różnicę.
PS. A kim był Gramsci, co to takiego marsz przez instytucje, redefinicja pojęć, jakie pomysły na gospodarkę forsował Keynes i gdzie się te pojęcia realizują we swiecie współczesnym to zadanie domowe

. Dla chętnego nic trudnego.