Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2012, 14:03
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
[...]JEDREK76, tak, różowy kojarzy mi się z inna orientacją seksualną (jest to dla faceta określenie pejoratywne), tak ta manifestacja kojarzy mi się z PiS poprzez miejsce zbiórki, tak jak krzyż katyński kojarzy mi się z wrakiem i Jarosławem. I pewnie nie tylko mi. Skoro ja mam taki odbiór to jaki ma reszta część 'niekumatego' społeczeństwa? Plakaty powinny być czytelne, jednoznaczne. Dlaczego większości osób, nawet tu na forum marsz kojarzy się z PiSem? Zwidy sporej grupy czy jednak mimo wszystko symbolika nietrafiona? Jest takie bodajże chińskie powiedzenie:"jeśli jeden znajomy powie Ci, że jesteś osłem, możesz go wyśmiać. Jeśli drugi Ci to powie, zastanów się nad sobą. Jeśli jednak trzeci też Ci powie, ze jesteś osłem - kup sobie siodło".[...]
W myśl zatem tego starego chińskiego powiedzenia Ty i Twoi dwaj akolici macie problemy z logicznym myśleniem, co wskazywało Wam tutaj bodaj więcej nawet aniżeli trzy osoby. Zaś Ty sam masz jakieś zwidy i omamy, więc powinieneś się przebadać psychiatrycznie, bądź odstawić towar jaki łykasz.
Zdrowia dużo życzę.
Odpowiedz cytując