|
OT:
Aj tam Fialo - ot ten temat mnie interesuje tak jak i inne tematy dotyczące klubu. Tez wiele rzeczy nie rozumiem. Do dziś nie zakumkałem po co łączyć Politykę ze stadionami. Wolfy np. twierdzi że to Donek zaczął tylko nie rozumiem dlaczego trzeba ten precedens ciągnąć.
Jestem na forum i traktuje go raczej jako źródło wiedzy o pewnych tematach. Głownie czytam. To że się czasami udzielę. Cóż. Wychodzi jak widzisz. Poza minusami o których mówisz dotyczącymi mojej osoby są też i jakieś plusy - co nieco przekażę znajomym , co przeważnie łamie stereotyp donkowego 'kibola'. Urodziłem się w Krakowie, mieszkam już poza, dlatego tez i bywam na meczach sporadycznie. Sentyment pozostał. Podpis mam z przyzwyczajenia - na innych forach (to jest jedyne sportowe) nie mam tak oczywistego 'nicka'.
Nie napinam się. Zastanawiam się jednak czy lub kiedy ten obecny 'folklor' skrajnie prawicowy stanie się na tyle silny iż będzie się trzeba z nim realnie liczyć. Póki co organizacyjnie ruch jest chaotyczny, słabo określony a jego przekazy niespójne. Natomiast jest coraz silniejszy. Może kiedyś pojawi się jakiś lider wśród Was i jak chłopi z samoobroną tak kibole z jakimś tam wyklarowanym ruchem wejdą do sejmu. Czy temat roz.upcony? Dla mnie nie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.12.2012 o godz. 11:57.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
|