Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2012, 00:34
Wolfy,
ależ nie chodzi mi o to czy działali w opozycji czy nie. Chodzi mi o to że Ktoś próbuje dziś zbić kapitał na 'datach'. Kto to jest - sam oceń. Nie dzielę na lepsze PO i gorsze PiS bo uważam ze jedni są drugich warci i wywodzą się z tej samej prawej strony tamtych czasów. Zastanawia mnie tylko fakt jakby wyglądała walka z kibicami gdyby PiS był u władzy. Znając zamiłowanie Jarosława do twardej ręki....

BTW Jak dla mnie mogą sobie protestować ile chcą, nie interesuje mnie ile osób marsz 'zbierze' i jak będzie wyglądał - mam stosunek do marszu bardziej neutralny niż Ty.

"A na rozliczenia już a późno - prędzej winni sami kopną w kalendarz. Co nie znaczy, że należy zapomnieć. Należy się pamięć - ofiarom..."
Prawda. Odnoszę jednak wrażenie ze dziś o stanie wojennym w jedyny poprawny sposób i najchętniej wypowiadają się 'spawacze po politologii z ulicy' czego zaakceptować jakoś nie potrafię.

Lukasz.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.12.2012 o godz. 00:42.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując