Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2012, 00:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Uważam że wg. Cupiała czy też Kapki Bednarz jest taką osobą.Gdyby taką nie był, ponownie nie został by zatrudniony.
A ty uważasz inaczej? dlaczego?
W zasadzie zapytałem z ciekawości.

Tak aby coś odpowiedzieć - moim zdaniem była to kandydatura w ciemno. Bezrobotny prawnik, były piłkarz, bez doświadczenia w restrukturyzacji większej firmy. Generalnie atutów nie widzę.

Chociaż jak się tak zastanowię ... jedynie sens jego zatrudnienia widzę w tym że dla Cupiała osoba Bednarza miała być gwarantem tego że poziom sportowy przy restrukturyzacji nie zjedzie na pysk. Czyli miała zadbać o stronę sportową przedsięwzięcia Wtedy to się jakoś klei.

Lukasz.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.12.2012 o godz. 00:06.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując