Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2012, 14:37
STARY WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
Czytając powyższe posty mogę stwierdzić...udało się "PO i PiS" nawet na tym forum potrafi skłócić.
Przepraszam bardzo, co rozumiesz przez skłócić? Jak ktoś bredzi od rzeczy to reszta ma siedzieć cicho żeby się nie kłócić? Zauważ skąd się biorą kłótnie, kto kogo spotwarza. Wpaść z inwektywami a potem udawać obrażonego każdy potrafi. Kaczki są winne że cudak to niedorajda. Kaczki są winne, że ludziom powoli puszczają nerwy itd.

Czas przestać pomijać milczeniem takie kretynizmy, bo się lemingom wydaje, że mają rację, a do racji to im brakuje 20 000 lat świetlnych.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Czyli ruscy biorą w tym wszystkim udział. Co jest niezgodne z pierwszym założeniem Michlakiewicza (tym że ruscy nie mieli interesu w zabiciu prezydenta), bo jeśli przyłożyli do tego rękę to jakiś interes musieli w tym mieć.
Pewne jest jedno. Przynajmniej według mnie. Ruscy nie odważyliby sie nic kombinować gdyby nie mieli pewności że z naszej strony nikt ich nie będzie cisnął. A jak pokazała historia Donald "nie mam powodu nie ufać Rosjanom" Tusk taką pewność dawał i daje.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.12.2012 o godz. 14:47.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując