Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2012, 21:24
kristos napisał(a):Wyświetl post
Nie mamy najwiekszego budżetu w lidze bo trzeci co do wielkości ,ale ciągłe pie.dolenie ,że w klubie nie ma pieniędzy to chyba przesada.
Z tym wyrzucaniem całej drużyny "na pysk" też przesada ,nikt mi nie powie ,ze wszystkie 10 drużyn przed nami ma lepszych zawodników w składzie.
Miejsce w tabeli ,to dzieło Probierza i Kulawika ich" kunszt trenerski i autorytet" sprawił taki wynik.
Co zrobić ?
Potrzebny trener z autorytetem potrafiący zmusić ich do ciężkiej pracy i wówczas ,jeśli nie będą im odpowiadały warunki ...... won.
Dla mnie Smuda byłby odpowiedni na to
Zgadzam się, ale nie Smuda - bo do umiejętności "wzięcia za pysk" potrzebny jest warsztat, a Smuda tego nie ma. Zresztą, taktycznie też jest cienki jak d.pa węża... Na chwilę obecną nie ma polskiego trenera, który by wygrzebał nas z tego g...a. Potrzeba kogoś z zagranicy, ale kogoś z autorytetem i sukcesami. Dopiero potem można kombinować ze składem.

W całej tej niewątpliwie genialnej strategii jest jeden mały haczyk - Cupiał na takiego trenera nie da kasy. A za 10.000 zł to możemy mieć drugiego Kulawika, nie przymierzając...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując