Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2012, 14:16
lukas14 napisał(a):Wyświetl post
Co myslicie o Krzysztofie Mączynskim , konczy mu sie kontrakt po sezonie i tez mógł by przyjsc za darmo a to w koncu wychowanek - idealne rozwiazanie w przypadku checi oszczedzania
W porównaniu do naszych asów środka pola jest ciekawą opcją , niedrogą a coś w grze do przodu potrafi . Jednak nie jest to jakiś wybitny zawodnik który zbawi nasza drużynę i pokaże odpowiedni poziom . W Górniku jest wystarczająco dobrym uzupełnieniem składu i nic więcej . Musimy najpierw określić się jeśli chodzi o cele na przyszłość naszej drużyny i wtedy ewentualnie przypasować Krzyśka czy pasuje do danej koncepcji .
Jeśli już jesteśmy przy tej pozycji to niestety rozczarowuje mnie Chrapek ,myślałem że jako jedyny młody Polak wchodzący do tej drużyny pokaże jakość i stanie się jednym z ważniejszych ogniw tego zespołu . Tak się przynajmniej na razie nie stało i Michał póki co zawodzi nie spełniając pokładanych w nim nadziei choć przy takiej grze całej drużyny i nie za wesołej atmosferze nie miał łatwego zadania . Wypada mieć nadzieję ,że z czasem zacznie lepiej się prezentować i wykorzystywać bardziej swój potencjał który bez wątpienia ma ( przynajmniej wg mnie ) .
Odpowiedz cytując