Wyświetl pojedynczy post
TheMrSkeyt
Junior Member

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2012, 10:12
Dla mnie żeby było rozsądnie to jakoś tak powinna wygląd nasza kadra po zimie:

1.wariant oszczędnościowy

Miskiewicz, Pareiko, Bunoza, Chavez, Głowacki, Czekaj, Sobolewski, Garguła, Chrapek, Wilk, Szewczyk, Iliev, boguski, Quioto, Sikorskiego pewnie zastawią ale cóż...

Przy tym potrzebujemy bocznych obrońców, Burliga jest moim zdaniem zbyt słaby o reszcie wiadomo jakie popełniali wczoraj błędy... Moi kandydaci na bocznych obrońców to Olkowski, może jakub Wilk, może Rymaniak, może Brożka by się udało wyciągnąć choć wątpie i Tadeusz Socha. Potrzeba jeszcze 1 napastnika i 1 skrzydłowego, napastnik to może być Teodorczyk, może Świerczok albo Traore z Lechii. Skrzydłowy to Nakoulma, Plizga, Dzalamidze, jankowski i Wszołek nawet jakby trzeba było dać te 400 tyś euro za niego.

2.Wariant mniej oszczędnościowy

Miśkiewicz, Pareiko, Jovanić, Jaliens, Bunoza, Chavez, Głowacki, Burliga, Czekaj (boje się że ci Frederiksen i jovanović zostaną), Melikson, Sobolewski, Garguła, Chrapek, Wilk, Szewczyk, Iliev, Genkov, Boguski, Quioto

Wariant w sumie mi się mało podoba no można by tylko zostawić Meliksona bo taka rewolucja gdzie odchodzi 2 graczy nic nie da.
Potrzeba bocznego obrońcy to już mówiłem kogo można i trzeba by było kogoś do grania Meliksonowi ściągnąć, bo to jest jeden z nielicznych w polskiej lidze a już na pewno w Wiśle, który wychodzi na pozycję, a u nas nie ma z kim grać. Osobiście może ściągnąłbym tego Dzalamidze i tu myśle, że z polskiej ligi zrozumiałby się z Milą, Traore i Radoviciem, na Radovicia nie ma na pewno szans ale reszta może by sie chociaż jednego udało.
Odpowiedz cytując