|
Polityka naszego klubu jest o pewną część ciała rozbić. Gdyby pan Bednarz pomyślał i popatrzył na głupie strony internetowe tak jak przeciętny kibic komu w naszej lidze kończą się kontrakty to już mogłoby być lepiej z transferami a nie jego wynalazki i później się dziwić że ładują nam cztery bramki jak jego super defensor Frederiksen śpi ale byloby pół biedy gdyby to był tylko ten mecz ale w poprzednich meczach też pokazał swój kunszt piłkarski. Jak w zimie piłkarze sprowadzeni przez niego będą prezentowali ten sam poziom to proponuje wziąść sprawy w swoje ręce i zrobić wielką akcje dzięki której każdy przeciętny kibic mógłby nabywać akcje klubu i wtedy jako grupa mielibyśmy coś do powiedzenia. Gdyby przyłączyli sie do tej akcji byli pilkarze Wisly którzy są bardzo znani w środowisku piłkarskim Cupiał mógłby się do tego przekonać bo wie że kibicom zależy na klubie a z tego co wiem to Cupiał boi się sprzedać komuś Wisłe bo nie ma pewności czy klub nie zniknie. Spróbujmy się postarać tak jak to zrobili kibice Panathinaikosu. Oni też zaczęli kupować akcje klubowe gdy klub popadł w tarapaty finansowe i z ego co wiem to nieźle im idzie. Naprawde warto byloby rozpocząć taką akcje ale wydaje mi się że bez wsparcia SKWK ciężko będzie to rozglośnić takim pojedynczym przeciętnym kibicom.
|