|
Traore, Mila, Pawłowski, Jeleń i Wasilewski : jeśli o tych pilkarzy chodzi kontrakty będą wyższe niż innych ale wygasają im kontrakty a Traore już w zimie będzie wolny a Jeleń to kwestia 1000 zl żeby był nasz a pozostali to też nie wygórowane kwoty odstępnego. Ja po prostu składam propozycje transferow i doskonale wiem że nie wszystkim się podoba każdy typ na forum ale jak dla mnie są to piłkarze ktorzy albo są najlepsi w lidze albo tacy ktorzy jeszcze mogą być najlepsi i przynieść nam dużo radości. Każdy kibic dobrze wie że na samych młodych chłopakach nie da się zbudować drużyny bo potrzebni są także doświadczeni piłkarze dlatego wrzuciłem tu Mile, Jelenia i Wasyla dlatego że potencjalni mlodzi pilkarze ktorzy do nas przyjdą ale także ci z obecnej kadry mogą się od nich dużo nauczyć. Jak dla mnie mieszanka rutyny z młodością jest idealnym rozwiązaniem. Niech każdy sobie przeanalizuje skład lidera ligi a nie mówi że po co nam dziadki tylko bez tych dziadków ta '' cudowna '' warszawska młodzież nie prowadziła by dzisiaj w lidze bo nie miałby kto tych młodych ustawić do pionu w razie potrzeby. I nie musicie się ze mną zgadzać bo każdy ma swoje odmienne zdanie.
|