Baldur80 napisał(a):

Ja piernicze ogladam i nie moge uwierzyc co sie stalo z ta Wisla!!!
Ja wiem ze w polskiej ekstraklasie wszystko moze sie zdazyc ale nigdy przenigdy bym sie nie spodziewalbym takiej degradacji w 2 sezony. Nie zamierzam byc wredny ale trzeba zaczac budowe zespolu od poczatku bo Wisla i jej kibice napewno nie zasluzyli na takie dno.
|
Ty lepiej plinuj swojej L-ki na swoim podwórku. Bo póki co macie 2 młodych z czego jeden na bank odejdzie i emeryta z Serbii. A reszta to podobne dno i syf jak w każdym klubie w ekstraklasie. Z taką grą jak teraz to pierwszej rundy nie przejdzie w LM i nawet w LE nie zagracie. Zresztą jak mogliście przegrać MP w zeszłym sezonie to teraz też możecie.
Co do Wisły to wynik lepszy niż gra. Powinno być 5:1. Nie było faulu w 90 min ale był wcześniej na Genkovie i wtedy powinien być karny dla Wisły. Jedyny przyzwoity piłkarz do bramkarz co ciekawe przy takim wyniku.
Nie wiem co się na weszlo uparli na Gargułę. Jak dla mnie to najlepszy piłkarz Wisły tej rundy. Najgorszy z piłkarzy to Melikson. Sabotażysta nr 1. Drugi najgorszy to Wilk. Nie liczę szrotu typu Jovanović czy Frederiksen. Dla mnie to nie są piłkarze. Może ping-pong, może krykiet... ale piłka nożna ich przerasta. Nie liczę też ambasadorów aka emerytów typu Głowacki i Sobolewski. Nie ma co się pastwić... a skoro się pchają na boisko to można im miejsca ustąpić tak jak się ustępuje starszym w tramwaju czy w autobusie. Dobry zwyczaj. Taki Szewczyk jeszcze zdąży się nagrać.