Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2012, 00:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Odpowiesz im, czy dalej będziesz udawał () idiotę?

Czekam z niecierpliwością...
Nie odpowie. I wcale nie udaje .
Cytat:
nawet jak będzie błagał na kolanach to nie ugnę się w tym zakresie
Ciekaw jestem zatem w jakim "zakresie" kolega niedoszły najmłodszy będzie się skłonny ugiąć "jak będę błagał na kolanach" .
Cytat:
funkcjonariuszowi partyjnemu nie zamierzam, gdyż już wystarczająco długo bawiłem się w jego gierki
Kolega gubi się coś w zeznaniach. Dlatego przypominam że w pierwotnej wersji chodziło o to: "niektórzy nie mają chęci dyskutować z ekonomistami wykształconymi na podstawie wikipedii i zegara długu"
Cytat:
Niestety z nasadzeń mam tylko jabłonie (niektóre pamiętające pradziadków), a także orzechy włoskie
No nie, to zmienia postać rzeczy. Fachowcy od jabłek i orzechów są najlepsi w ekonomi .
Cytat:
Chociażby takie jak na przykładzie Koszalina - http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&...mZ4Z-9cy4boksQ
Jak widać nasz fachowiec od jabłek, orzechów i ekonomi wpada w panikę gdy przychodzi do odpowiedzi na proste pytania. Dlatego proszę Cię Droździe abyś w moim imieniu zadał koledze niedoszłemu najmłodzemu pytanie o to jaki procent długu publicznego stanowi dług samorządów. Gwarantuje że niedoszły radny z Wołomina starym zwyczajem: spuści spodnie, zrobi słupka jak piesek preriorwy po czym zakończy czymś w stylu: "Jeśli ktoś nie wie że najlepsze kasztany rosną na Placu Pigalle to nie jest godzien rozmawiać ze mną o długu publicznym" . Ten typ już tak ma.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.12.2012 o godz. 00:39.