emj10 napisał(a):

A co mi to da teraz, że napiszę o tym, że dobrze znam Artura Zawiszę z życia powiatu i widziałem go kilkadziesiąt, jeśli nie kilkaset razy? Przecież to nie ma znaczenia. Zaraz napiszesz, że znasz przecież "Artka" od wieków, a ja gówniarz nie godzien takich rzeczy wypisywać.
A może nie znasz go zupełnie i tylko tak sobie napisałeś, żeby po powrocie na forum znowu udawać "kumatego"?
A może ja sobie napisałem tak dla jaj ten skrócony komentarz, aby osiągnąć odzew wywołując wilka z lasu?
Mnogość wariantów jest taka, że w tym momencie rozmywa się sens dalszego tłumaczenia kim jest Artur Zawisza i kto co o nim sądzi.
PS. Co do Sołtysa to prawie bingo, z tym, że nie chciałem startować w wyborach i zostać najmłodszym sołtysem miejscowości.
|
No naprawdę nie wiem co napisać. Uważsz że zamieszczam tu swoje posty po to aby licytować się tym kto zna lepiej i więcej tzw: osób publicznych

. Nie czujesz tego jak strasznie żenujące jest to że w ogóle przyszło Ci do głowy? Jeśli masz jakieś uwagi dotyczące Zawiszy podziel się nimi. Jeśli nie masz to przynajmniej nie pisz że masz. Ot cała filozofia.
Cytat:
|
Co do Sołtysa to prawie bingo, z tym, że nie chciałem startować w wyborach i zostać najmłodszym sołtysem miejscowości
|
A teraz w ramach "uziemiania" wskaż proszę co w tym zdaniu rozśmiesza średnio inteligentnego użytkownika?