Szpen napisał(a):

pomyśl, to nie boli.
Gdyby za każdą paczkę przesyłaną pocztą można byłoby iść do więzienia, to sam chętnie nie czekałbym na trybunał dla Jarka Kłamczuszka, tylko wysłałbym mu piątkę dobrego towaru.
Ludzka głupota i zaślepienie nie zna granic.
|
Z paczką masz rację. Ciężkie do udowodnienia, że Kora sama "zamówiła" taką przesyłkę. Ale co z pozostałymi narkotykami które u niej znaleziono? Może też jej ktoś podrzucił
"
W domu Kory znaleziono trzy gramy marihuany, natomiast w paczce nadesłanej na jej adres substancji było aż 60 gram."
http://dziendobry.tvn.pl/video/paczk...est,48457.html
Cytat:
1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.(...)
3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
|
PS. A do Donka "3x15" Kłamczuszka też byś wysłał?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"