Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2012, 03:34
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nas nie stać na nikogo z doświadczeniem to pokuśmy się chociaż o transfer młodego zawodnika na tą pozycje .
Młodzi zawodnicy którzy cokolwiek już prezentują są o wiele drożsi niż doświadczeni. Trzeba by trafić kolejnego Lewandowskiego, a to nie takie łatwe. Pierwsza liga jest przeszukiwana choćby przez Bundesligę, jak się pojawi ktoś kto nie kopie się tak strasznie po czole i jest młody to go wyciągną.

W niższych ligach? A kto je obserwuje? Kto tego zawodnika sprowadzi? Bednarz?

Jak się chce mieć młodych zawodników w składzie, to trzeba mieć skautów i jakieś solidne szkolenie, a my mamy tylko łysego nieudacznika. Jeśli wśród testowanych murzynów z nadwagą nie trafi się napastnik, to wybacz, ale Twoja koncepcja chu będzie warta.

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie zagraliśmy niezły mecz. Bardziej mi się podobał niż te wygrane psim swądem poprzednie dwa. Niestety u nas ostatnio jest tak, że jak gramy dobry mecz to nie wygrywamy (Jagiellonia, Korona, Górnik), a jak gramy jak dziady i prosimy się o wpierdziel przez cały mecz to wygrywamy (Śląsk, Ruch).

Mecz się podobał poza... wykończeniem. Indolencja pod bramką przeciwnika najwyższych lotów - przodował w tym Rafał Boguski. Szkoda - mogliśmy się zbliżyć do Górnika na punkt, a tak znowu lądujemy w dolnej części tabeli.
Zagraliśmy dobre spotkanie. Intrygujące.
W obronie też?

Ja się na piłce tak naprawdę nie znam, ale jeśli się u siebie przegrywa 3-1 po tragicznych błędach w obronie, do tego przez kwadrans grając w przewadze - to nie jest to dobry mecz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.12.2012 o godz. 03:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując