Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2012, 21:29
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Cóż Wolfy, niefart. Widać źle się zrozumieliśmy - moja teza jest taka że panaceum na bolączkę finansową klubu są pikniki. Wydaje mi się iż innej drogi nie ma. Oparcie bytu klubowego na frekwencji bywalców C uważam za chybiony pomysł i drogę donikąd. Frekwencja stanowi tylko mniejszą część dochodu większości normalnych klubów - większość to sponsorzy i dochody z 'koszulek'. Dlatego boli podejście do klubu per 'Wisła to My'. Obecny stan rzeczy nie sprzyja inwestycji i moim zdaniem żadnej inwestycji in plus ze strony Cupiała spodziewać się nie należy.
Mistrzu, dawaj cytat w którym widzę problem w piknikach.
A jeżeli nie potrafisz znaleźć, to przyjmij do wiadomości, że przekaz zawarty w moich postach brzmi (w skrócie): obecnie pikniki nie zaszczycą Reymonta w ilościach większych niż fanatycy. Nie będę powtarzał z jakich powodów, ale wina leży po stronie klubu.

To, że przy okazji geniusze w Wiśle poszli na noże z najwierniejszymi sympatykami to już jakiś zupełnie nowy poziom abstrakcji.

Nie chodzi o to, żeby kibiców z innych sektorów olewać, stwierdzam raczej, że nie widzę ze strony klubu starań mających na celu ich przyciągnięcie.

Poziom sportowy - dno.
Standardy czystości - nieistniejące.
O obsłudze w Wiślackim Świecie, który to przecież jest miejscem pierwszego kontaktu nowego kibica z klubem napisano już chyba dość...

Klub sam przy każdej możliwej okazji pokazuje, że ma na pikników wywalone z góry na dół. Na fanatyków zresztą też.

Jeżeli twierdzisz, że lepiej grać na pustym stadionie, to życzę powodzenia. Ciekawe czy dzięki temu przybędzie transmisji z Canal+ z udziałem Wisły.

Kompetencja ludzi zarządzających klubem poraża...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.11.2012 o godz. 21:37.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując