Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2012, 19:49
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
No ale może faktycznie lepiej widzieć problem w Piknikach i ich kasie. Na pewno prościej.
Ja widzę problem w piknikach?

Dawaj cytat, geniuszu.

Poza tym ja nie pisałem o ultrasach, tylko fanatykach, które najlepsze kluby wyprosiły cenami biletów. Przy czym nie robię z tego problemu, zauważam normalny mechanizm, u nas nie do zastosowania. Widzę jednak że postawiłem Ci poprzeczkę za wysoko...

P.S. Tak mi się skojarzyło - jeśli pracujesz w klubie, to zgłoś się na ochotnika do pisania oficjalnych dokumentów. Na oko robisz mniej błędów ortograficznych niż koleś który stworzył dzieło wysłane Górnikowi...

CMSNero napisał(a):Wyświetl post
wezcie sie ogarnijcie z tymi konfliktem (ktorego nie ma ) na lini piknik - ultras - pewnie przynajmniej z 60% jak nie wiecej dzisiejszych piknikow to dawni ultrasi ... czas sprawia ze trzeba zmienic sektory ... roznica wieku to nieporozumienia , to samo co w domu , jak 16-latek ma zrozumiec goscia po 40-stce i odwrotnie - jedno sie nie zmienia , i jeden i drugi od pierwszego meczu do ...konca zycia sa kibicami Wisly Krakow

cala Wisla zawsze razem ( 1 grudnia wszyscy na impreze SKWK )
Ale kto pisze o konflikcie? Koleś g. zrozumiał z tego co napisałem albo próbuje zmienić temat, żeby tylko nie poruszyć faktycznych problemów trapiących ten klub.

Obejrzałem sobie na "Weszło" oficjalne pismo Wisły Kraków i można rzec- wszystko jasne... Wychodzi na to, że w klubie nie ma nawet sekretarki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.11.2012 o godz. 19:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując