FraMat napisał(a):

Co ma wspólnego?
Choćby pokazanie z kim ten klub współpracuje i jak to o nim świadczy.
|
insynuacje GW mam w głębokim poważaniu, ich kłamstwa i przeinaczenie faktów, wyolbrzymianie drobiazgów i przemilczanie innych faktów - to standard. Prawda, zapalili parę rac na klepisku, a resztę dodał już redaktorzyna od siebie, ewentualnie połączył kilka faktów podawanych w ostatnich latach przez media i popełnił "obiektywny" artykuł o WL.
Źle świadczy o klubie brak kontaktów z kibicami (Wisła, Legia, Widzew), a nie dogadywanie się z najwierniejszą rzeszą swoich fanów, jak w Lechu.
FraMat napisał(a):

(Współpracujemy z Wiarą Lecha na wielu płaszyznach), rzuca ogólnikami, bawi sie we wróżbitę i politykiera(Mamy nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej.)
A ludzie to łykają.
|
ludzie łykają kłamstwa GW i TVN - czego dowodem jesteś Ty. Ich spojrzenie liberalno - lewicowe na sprawy otaczającego nas świata wszczepiają pod kopuły ludzi już od 23 lat.
FraMat napisał(a):

|
pewnie wolałbyś, żebym cytował ze strony Wiary Lecha czy z forum Amiki.
|
nie, ale artykuł z GW lub TVN na forum kibicowskim to zwyczajna kompromitacja
FraMat napisał(a):

chciałbym, myślę że większość osób na tym forum by chciała abyś zrezygnował z funkcji moderatora. Porównując Twoją osobę do innych np. WISŁAZWE, zastanawiam się jak Wy się dogadujecie.
FraMat napisał(a):

Masz ty w ogóle pojecie na czym polega funkcja moderatora?
Podpowiem ci: nie na tym, żeby nie miec własnego zdania i nie na włażeniu w d..e takim jak Ty.
|
[/QUOTE]
zdanie masz to prawda - zdanie jak typowy zjadacz KFC, McDonaldsa w "tuskowej Rzeczypospolitej" wychowany na kłamstwach GW i TVN na temat kibiców.
Wiesz, inni moderatorzy to nie wchodzą do dupy ani kibicom zgromadzonym na tym forum, ani dziennikarzom GW, TVN, czy osobom wyznającym "tuskową" ideologię. Ty nie wchodzisz tylko tym pierwszym... taki jest z Tobą problem.
To odbiegło ogólnie od tematu rozmowy, odpowiedziałem na Twój post tylko dlatego, że w wielu aspektach dotyczył się mnie osobiście. Jednak nie potępiam Twojego zdania, masz do niego prawo. I myślę, że kiedyś pożałujesz, że chciałeś aby ruch kibicowski w obecnej jego formie zamarł na stadionach w RP. Kiedy stadiony nie będą się niczym różniły od kin, teatrów, cyrków, kabaretów, czy Pucharów Świata z Małyszem w Zakopanem...
kto bywał na meczach na Stadionie Narodowym podczas meczów Reprezentacji Polski ten wie, jaki jest ten nowy kibic, tak upragniony przez GW, Tuska, TVN czy Pana Moderatora FraMata - ten kibic siedzi, nie zna się na niczym, nie zna piosenek, nie chce mu się kibicowaći, zajada się kiełbachą i popija piwo 3,5 procentowe i jest szczęśliwy. Maluje ryja, ubiera jakieś dziwne czapki, gdyby mógł to by trąbił wuwuzelą...jeśli o czymś zapomniałem to możecie dopisać co robi dzisiaj nowoczesny, kulturalny "tuskowy kibic" ...