Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2012, 08:38
Zniechęcają kibiców działania klubu:

1) Catering rodem z najgorszych festynów, brak zapasów, wysokie ceny i chujowa jakość.
2) Osoby kierujące dzialaniami stewardow oraz sami stewardzi dopierdalajacy sie o wszystko, przykład dzieci- którym zabraniają dopingować i stać!!!!!
3) brudny stadion, ja swoje miejsce karnetowe miałem obrzygane przez ok. pól roku (nie ja je obrzygałem, ale jakiś pikol - który przyszedł raz na mecz i pochłaniał kiełbase za kiełbasą), do momentu kiedy sam je sobie umylem!
4) często na miejscach karnetowych stała woda do wysokości kostek! - pomyślicie wina stadionu, ale nie - wystarczyło aby ktoś np. Stewardzi przetkali zatkane odpływy - skandal
5) coraz mniej sprawnych toalet i umywalek - i to nie przez zniszczenia, ale poprzez normalne użytkowanie

To tak odnośnie możliwości przyciągnięcia tzw. Klientów, konsumentów XXI w., ogladaczy sportu i dobrej piłki, której u nas nie ma. Każdy Klient, który zobaczy nasz poziom sportowy i standard traktowania Klientów przez klub nigdy wiecej do nas nie przyjdzie. Porówna sobie np. standard kibli w Cinema City czy czystość krzesełek, itp.

Ten protest raczej nie dzieli kibiców, to klub, media, gowno wybiorcze, czy "takie"osoby zatrudnione przez klub chcą na forach zasiac farment i stworzyć wrażenie ze kibice sie podzielili!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.11.2012 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując