Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2012, 08:52
Nie wiem co sie takiego dzieje na stadionie, ze nie można przyprowadzić tam dzieci ani znajomych? Jak chodzę na mecze to z przyjemnością zabieram dzieci i znajomych. Znajomym bardzo podoba sie inwencja twórcza SKWK, mimo ze chodzą okazjonalnie. Im większy "power" opraw i dopingu tym lepszy skutek.

Jak sobie przypomnę lata 90te to wtedy tak, wtedy bym nie zabrał dzieci na stadion. Bo nie raz za nic oberwalo sie przez łeb policyjna pala czy nawdychalo sie gazów policyjnych. Dziś na stadionach jest "Wersal", dzieci i ci "znajomi" niczego bać sie nie muszą, no poza policyjnymi mandatami i zakazami stadionowymi rozdawanymi obecnie w Polsce za byle gowno.

Dziś dzieci wiecej przekleństw słyszą w szkole, na ulicy czy w TV. Bardziej mózg wypiora sobie oglądając Dzień Dobry TVN, Perfekcyjna Pania Domu, Kuchenne Rewolucje, MBTM, Idola, Mam Talent, Tańce z Gwiazdami, Kocham Cię Polsko, itp... To jest groźne dla dzieci+ propaganda wychowania bez wartości. A nie wizyta na stadionie, gdzie oprócz kilku brzydkich słów dziecko zobaczy patriotyczną oprawę, pozna najważniejsze daty w historii Polski, poczuje lokalny patriotyzm.

Masz racje nie znam Cię i nie wiem kim jesteś , ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze Twoje wartości i poglądy na sprawy kibicowskie sa zblizone do wartosci i pogladow GW. Jeśli sie mylę to przepraszam.

O donoszeniu słów kilka, to Ty wymieniła jacy to bracia po szalu przestępstwa dokonywali, jakie straszne zbrodnie i ze sam widziałeś. Przeczytaj to swoje zdanie i sie nad nim zastanów...jak to brzmi...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 27.11.2012 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując