Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2012, 19:39
*KoTeK* napisał(a):Wyświetl post
Naliczają Ci opłaty bo zapewne nie przekraczasz płatności kartą w sumie na 200 zł miesięcznie, a to jest chyba płatne albo 5 albo 7 zł. Dodatkowo jak masz uruchomione powiadomienia sms np. przy wpłacie, wypłacie, płatności online/offline. to za każde powiadomienie płacisz groszowe sprawy, chyba, że masz pakiet iluś tam powiadomień.
Ja mam ING od co najmniej 3 lat + OKO + Karte wirtualną i jedyna opłata jaką poniosłem to 20 zł za wyrobienie nowej karty i 25 zł chyba za karte wirtualną.
W ING wszystkie bankomaty masz za darmo, chyba, że umowę masz bardzo starą to najlepiej udaj się z dowodem osobistym do banku.
mBank miałem i zrezygnowałem, a to ze względu tego, że dzwoniąc raz na infolinie zmieniłem swoje dane osobowe ot tak..podałem obecne, podałem nowe i już gotowe, zero jakiejkolwiek weryfikacji.

mam konto w ING od 9 lat... + OKO tak samo... mam kartę i płacę nią miesięcznie na pewno więcej niż 1000zł. nie mam powiadomień sms.
kasę która miałem na koncie przelałem już na moje konto firmowe i zleciłem zamknięcie rachunku.
zastanawiam się tylko gdzie założyć konto... każdy mówi że mbank najlepszy, a co powiecie o alior sync
Odpowiedz cytując