Karherop napisał(a):

........
po bramce się cieszy 6 Polaków będących na boisku + rezerwowi Miśkiewicz i Chrapek - wymowne
są jacy są , ale jednak ( w jakimś stopniu ) docierają do nich ostatnie wydarzenia w klubie i na pewno mają bardzo podrażnione ambicje .....
|
OT/ Karherop, jak ty wiesz co wszyscy myślą to aż zdumiewające. /OT
Wygrana cieszy. Nieprzeciętnie. Bez niej byłby dramat, aż nie che mi się myśleć. Dwa spotkania do końca kolejki zobaczymy jak będziemy stać na półmetku.
Meliksona bym się nie czepiał. Równie dobrze można wysnuć tezę iż martwi się w związku z wydarzeniami w swojej ojczyźnie - jeszcze chłopa nam do wojska powołają. BTW tak na zdrowy rozsadek - jeśli miałby zaklepany transfer zimą to chyba by się cieszył? Kominiek, nie uważasz?
Lukasz.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA