Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2012, 16:37
Proud napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Jovanović to jest człowiek chaos.

Jeden z najsłabszych obrońców jacy byli w Wiśle za Cupiała. Kryje na radar, wchodzi "na raz", nie ma techniki.
Już kiedyś o tym pisałem, to się wszyscy oburzyli bo...płakał po przegranych Derbach

Dla mnie 400tysE jakie za Niego daliśmy to większa porażka jak 350 za Łobodzińskiego.
Po takim zaprezentowaniu się... no nie pozostało mi nic innego jak się rozryczeć. Był najsłabszy na boisku w tych derbach. Głównie przez niego przegraliśmy. Zawsze jest najsłabszy na boisku kiedy na nie wychodzi. Ten typ tak ma.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
a co, obserwowałeś Jovanovicia przez 5 lat gry w Partizanie ? oglądałes wszystkie jego występy w karierze ?

Vidlicka , Branco ? lekarz w sobotę tez pracuje , zalecam

a może Cikos był 5,5 raza lepszy ? a Singlara to nie nękały kontuzje ?

rzucasz liczbami , tylko po co ?
Po co miałbym obserwować jakiegoś no-name'a? Skoro grał 5 bitych lat w zapyziałym klubiku i nikt go nie chciał to najlepiej świadczy o jego talencie do braku talentu. Singlar między kontuzjami grał całkiem dobre mecze. Co do kontuzji to Singlar przyszedł do Wisły w wieku 29 lat a Jovanović w wieku 23! Szkoda, że Serb nie przeszedł na emeryturę inwalidzką 2 lata temu po tych 5 tłustych sezonach w Belgradzie. Może nie przegralibyśmy tych derbów.
Ostatnio edytowane przez thechris : 24.11.2012 o godz. 17:04.
Odpowiedz cytując