|
rafał wolski ? a kto to taki jest ? Chłopak miał cieżką kontuzje, równie dobrze po wyjściu na boisko może sie przewrócić a ktoś tutaj pisze o tym ze przewyższa ligę. Bez jaj, lige przewyższał Brożek po dwóch sezonach gdy był królem strzelców i koledzy z innych drużyn mu sami mówili ze tu się męczy. A Wolski to strzelił jakieś bramki dawno temu i dośc długo wraca do zdrowia - równie dobrze moze grać jak Garguła.
Zyro tak samo, jedzie na farmazonie z tamtego sezonu jak 2 mecze mu wyszły, Legia ewidentnie chce go sprzedać więc wychodzi w pierwszym składzie, a nóż uda sie coś strzelić i jakiś głupi go kupi.
natomiast Koseki, to odejdzie napewno. Takiego depnięcia w naszej lidze dawno nie widziałem, a do tego młody ma jaja. Tacy piłkarze jak Kosa potrzebni są każdej drużynie, wiec sadze ze kwestią czasu jest jego odejście.
I co jeszcze wczoraj zauważyłem w tym meczu dwóch różnych drużyn ...Jędrzejczyk jest jaki jest, ale fizycznie ...tak własnie powinien wyglądac obronca. Chłop jest twardy ,nie ma to tamto.
Widzew zbieranina żebraków, przyjęcie piłki na 3 metry. Dudek im robi grę, sami grają metodą uda, uda sie albo nie uda, do tego Broź widać ze sie marnuje w Łodzi.
aaa zapomniałbym.
Furman. Takiego grajka chciałbym miec, .......ic Wolskich Zyry Kosekich czy innych.Furman będzie piłkarzem.
p.s. jak ja nienawidze tej warszawskiej ku*** ehhh
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|