Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2012, 12:12
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
W odpowiedzi na odwołanie od decyzji reklamacyjnej uprzejmie informuje, ze obuwie nie posiada sladow „rozciagnięcia sie o dwa rozmiary” – gdyz wymiarami odpowiada odpowiedniemu rozmiarowi a obuwie zostało mierzone, tak jak Pan pisze w odwołaniu – ostateczna decyzja o zakupie konkretnego rozmiaru lezy w gestii klienta, zatem sklep nie moze odpowiadac za nieprawidłowo dobrany rozmiar. Decyzja została podtrzymana.

taką odp. dostałem... tylko kurde stopa nagle mi się nie skurczyła.

Czyli najlepiej wysłać jeszcze raz buty... jak nie uznają po raz kolejny to wtedy je uszkodzić. Kurcze dałem za nie 449zł w TH

Napisałem i wysłałem im kolejną reklamację. Postraszyłem rzecznikiem praw konsumenta... trochę ich obraziłem i czekam na odpowiedź.
Kumpel mi dał cynk co zrobić jak nie uznają gwarancji.
Buty są skórzane koloru granatowego... mam kupić farbę do tkanin (w saszetce za 2 zł.) w kolorze białym, rozpuścić zawartość we wrzątku i wsadzić buty... podobno buty wyblakną, możliwe że gdzieś rozpuści się klej co będzie podstawą do złożenia reklamacji.
Szalony tan kolega
a co jak jej i wtedy nie uznają? Będziesz 4stówki w plecy z rozjebanymi butami.
może lepiej by było podejść do sklepu wziąc nowe buty zmierzyć i napisać że nowe buty mają szerokość 10 cm i długość 28 a te które masz są o 5 cm za szerokie mimo że to ten sam rozmiar.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując