Lukasz napisał(a):

Na złość mamie niech mi uszy zmarzną. Zdobywamy 1.1 punktu na mecz. Rozumiem że przy pustych trybunach zdobędziemy mniej? Tyle samo? Czy też może chcemy przycisnąć finansowo Cupiała?
Jak się Cupiał wk* do końca to Wisłę zobaczymy w IV lidze. Ja wiem że niektórym nie zależy na tym ale osobiście wolałbym mniej radykalne rozwiązanie. Wolę współdziałanie a nie stawanie okoniem, choć rozumiem że w obecnej sytuacji o jakimkolwiek współdziałaniu z SKWK nie ma mowy. SKWK jest skonfliktowane ze wszystkimi - ostatnio ponoć Ochalik jest w modzie. Nie ważne czy słusznie czy nie - jest.
No nic zobaczymy na ile bojkot będzie skuteczny. Oby coś wniósł do sprawy.
Lukasz.
|
SKWK jak dotąd wykazywało się sporą dyplomacją i wyważonymi reakcjami, za co nieraz obrywało od kibiców. Powiedzieli dość - mieli prawo.
Powtarzam - boisz się wujka Cupiala, to zbierz kolegów i dawaj robić atmosferę na trybunach. Masz pretensje o "brak kontroli", to sam się tym zajmij. Powtarzam: powiedzieli "dość" i mieli do tego pełne prawo.
A co do Sikorskiego - ośmieszał się piłkarsko, to w końcu został wyśmiany przez "własnych" kibiców. Takie twarde sprowadzenie na Ziemię przyda się jemu i reszcie ofiar losu zakładających koszulkę z Białą Gwiazdą. Może dotrze do nich jak bardzo są żenujący?