Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2012, 16:10
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Na złość mamie niech mi uszy zmarzną. Zdobywamy 1.1 punktu na mecz. Rozumiem że przy pustych trybunach zdobędziemy mniej? Tyle samo? Czy też może chcemy przycisnąć finansowo Cupiała?
Jak się Cupiał wk* do końca to Wisłę zobaczymy w IV lidze
U nas niestety nie ma żadnego związku z frekwencją/dopingiem/jego brakiem a postawą na boisku więc nadal będą kaleczyć
I zgadzam się że klub może w praktyce zbankrutować bo w teorii to jest już bankrutem od dawna.I jak Cupiał trzaśnie drzwiami to będzie to tylko pokazywało że szukał pretekstu, bo realnie bojkot nie zmieni sytuacji finansowej Wisły.Będą jakieś straty ale mniej więcej to tak wygląda że 99% procent jest powodowane od lat fatalnym zarządzaniem a ten 1 procent, mogą spowodować kibice.

Zresztą ja się nie do końca zgadzam z całą ideą tego ale uważam że ludzie mają prawdo robić to co uważają za słuszne
Swoją drogą jak ludzie w klubie faktycznie myślą że nie stracą to gratuluje dobrego samopoczucia
Dla mnie jest oczywiste że po za tym oficjalnym bojkotem ultrasów, nie związanym z wynikami, dojdzie cichy bojkot ludzi którzy głównie przychodzą po to by obejrzeć ciekawy mecz.

Tak więc reasumując - puste trybuny albo wymuszą działania albo przyspieszą upadek.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując