Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2012, 12:21
Facet zbytnio się nie krył ze swoimi zamiarami i to już od jakiegoś czasu.To cud że wspaniała ABW go w końcu namierzyła

Brunon K 14.11.2011 napisał(a):Wyświetl post
Jestem chemikiem z wyksztalcenia. Organizowalem wyklady z materialow wybuchowych i inzynierii saperskiej ale teraz robi sie gorzej niz za komuny. Nie wspomne juz o ustawie o broni czy amunicji gdzie jest jedna z najbardziej restrykcyjna na swiecie. Jedno jest pewne. Wladza boi sie panicznie Polakow, ze w koncu sie za nich zabierze. To dobry sygnal do tej POry POlitycy robili co chcieli teraz przynajmniej sie boja. To i dobrze kiedys i na nich przyjdzie kolej. Zainteresowanych prosze o kontakt: [email protected]" 14.11.2011, 12:23
Brunon K 11.07.2012 napisał(a):Wyświetl post

"Proponuje organizowac sie przeciwko tyranii . Nasi dziadkowie i ojcowie walczyli o to zebysmy zyli w wolnym kraju. Wiekszosc was to tylko "mocni w gebie". Czas na czyny. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu bezposredniego : [email protected]"
Brunon K 11.10.2012, napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze rok temu prowadzilem wyklady dla studentow z roznych krakowskich uczelni z materialow wybuchowych i inzynierii saperskiej. Niestety Rudy bandyta zakazal mi to ustawa prawna jakies 6 miesiecy temu i teraz grozi mi za to az 5 lat ! Nawet za komuny czegos POdobnego nie bylo.Jesli chcesz sie czegos dowiedziec wiecej : [email protected]"
Brunon K 28.06.2012, napisał(a):Wyświetl post
Czas najwyzszy sie organizowac bo od samego gadanie jeszcze nic nie zrobiono. Wszystkich ludzi dla ktorych wartosc slowa "wolnosc" znaczy cos wiecej niz dla POlitykow zapraszam do kontaktu osobistego.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"