Facet zbytnio się nie krył ze swoimi zamiarami i to już od jakiegoś czasu.To cud że wspaniała ABW go w końcu namierzyła
Brunon K 14.11.2011 napisał(a):

|
Jestem chemikiem z wyksztalcenia. Organizowalem wyklady z materialow wybuchowych i inzynierii saperskiej ale teraz robi sie gorzej niz za komuny. Nie wspomne juz o ustawie o broni czy amunicji gdzie jest jedna z najbardziej restrykcyjna na swiecie. Jedno jest pewne. Wladza boi sie panicznie Polakow, ze w koncu sie za nich zabierze. To dobry sygnal do tej POry POlitycy robili co chcieli teraz przynajmniej sie boja. To i dobrze kiedys i na nich przyjdzie kolej. Zainteresowanych prosze o kontakt: [email protected]" 14.11.2011, 12:23
|
Brunon K 11.07.2012 napisał(a):

"Proponuje organizowac sie przeciwko tyranii . Nasi dziadkowie i ojcowie walczyli o to zebysmy zyli w wolnym kraju. Wiekszosc was to tylko "mocni w gebie". Czas na czyny. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu bezposredniego : [email protected]"
|
Brunon K 11.10.2012, napisał(a):

|
Jeszcze rok temu prowadzilem wyklady dla studentow z roznych krakowskich uczelni z materialow wybuchowych i inzynierii saperskiej. Niestety Rudy bandyta zakazal mi to ustawa prawna jakies 6 miesiecy temu i teraz grozi mi za to az 5 lat ! Nawet za komuny czegos POdobnego nie bylo.Jesli chcesz sie czegos dowiedziec wiecej : [email protected]"
|
Brunon K 28.06.2012, napisał(a):

|
Czas najwyzszy sie organizowac bo od samego gadanie jeszcze nic nie zrobiono. Wszystkich ludzi dla ktorych wartosc slowa "wolnosc" znaczy cos wiecej niz dla POlitykow zapraszam do kontaktu osobistego.
|
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"