Chyba najgorszy mecz od przegranej z Polonią ..
Gdy już miałem nadzieję że coś się zaczyna wykluwać przyszedł ten mecz i złudzenia trzeba zweryfikować.
Pareiko – 7 - parę wykopów swoim stylu do ławki rezerwowych poza tym najlepszy w Wiśle
Jovanović - 2 - tragedia ... fakt : dawno nie grał i 0 czucia piłki, jedyny plusik: próbował coś zaistnieć w ofensywie
Jaliens - 4 - bezbarwny występ
Chavez - 6 - 2 tygodnie temu nie pomyślałbym że poratuje nasza obronę .. - na minus gra na pograniczu faulu (ktoś wreszcie gwizdnie ...)
Bunoza – 4 - po kilku dobrych meczach spadek formy kilka błędów
Sobolewski - 5 - lubię gościa i ten strzał z 30 m był dobry .... zwrotność: .. no cóż ....
Chrapek - 4 - słabszy mecz chociaż kilka podań z Meleksem umie wymienić ...
Quioto - 6 - powinien grać w pierwszej 11
Boguski - 4 - gorszy występ ale jestem pewien że forma Bogusia będzie lepsza
Iliev - 6 - (ocena za 23 minuty ) ,
Garguła - 4 - niby pod grą ale jakoś nie pamiętam jednego naprawdę dobrego podania. Stale fragmenty też nijakie
Sikorski - nie oceniam ... tak naprawdę nie powinien wchodzić ....
Melikson - 6 - dwa dobre podania w tym 1 asysta i można mieć u mnie "6"
Genkov - 3 - naprawdę ma świetny wyskok i walczy ale co z tego wynika

nic.
Nie chodzę na mecze Wisły (sporadycznie) więc nie chcę pouczać tych którzy zawsze mi imponowali zwłaszcza kolegów z "C" .
Powiem tylko tyle: choć piłka nożna bez kibiców jest bez sensu to protest polegający na zaprzestaniu chodzenie na kilka kolejnych meczy będzie dla wyników Wisły korzystny.
Fundamentalna różnica między mną a "szydercami" jest taka że ja nie widzę by drużyna nie walczyła.
Nie wiem jaki cel miało np wyszydzanie Sikorskiego ... ? Taki "rodzaj wsparcia" ?
Do Wolfyego:
Nie chcę się zniżać do twojego poziomu. Nie dyskutuje z b....i.