Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2012, 11:05
Cytat:
Co do meczu , to.... wynik na pewno fatalny. Gra wcale nie była taka zła , ale jeśli w ataku ma się Ślusarskiego , to ciężko liczyć na cuda. Legia była zabójczo skuteczna. Oddała cztery strzały w bramkę i trafiła trzykrotnie. W sumie Legia żadnych cudów nie grała a i tak wygrali dość łatwo. Niestety , ale jak popełnia się juniorskie błędy w obronie , to płaci się wysoką cenę a w takich meczach , jak ten każdy błąd drogo kosztuje. Na pewno jest złość , bo zostaliśmy upokorzeni na własnym stadionie przy wspaniałej atmosferze i pełnych trybunach. Niestety nie ma w tej chwili Lech takiej siły przebicia , która gwarantuje w meczu więcej niż jedną bramkę. Widać , że zespół jest budowany od obrony i zabierze trochę czasu zanim w ofensywie pojawi się odpowiednia jakość. Mam nadzieję , ze ta porażka { bardzo dotkliwa} wywoła w zawodnikach dodatkową złość i będzie dobrą nauczką na przyszłość...
Nie twierdzę, że Lech zagrał źle - w środku pola jak już wynik był ustalony faktycznie miał sporą przewagę i na mój gust za dużo oddaliśmy pola...

...ale Legia miała tyle samo niewykorzystanych setek co Lech, więc nie przesadzajmy z tym, że "gdyby nie Ślusarski", bo ten mecz mógł się równie dobrze skończyć 4:3 co i 0:6.

Co do warszawsko - poznańskiej napinki - przecież ona ma wymiar przede wszystkim kibicowski, a nie piłkarski. To jest niezależne od wyników osiąganych przez obie ekipy i jak dla mnie wzajemna nienawiść jest powszechna, solidna i odwzajmeniona. I sorry studio, ale nie kupuję tego co mówisz, że Wisła jest dla was większą kosą. Ile opraw robicie o Wiśle, a ile o nas, hmm?

No chyba, że oprawy u was ogarniają jednorazowi pikole, w takim razie spoko.

Cytat:
Napisał przeciez wyraznie, ze dla niego osobiscie a nie dla całego Lecha. Tak jak dla mnie najwieksza kosą jest Widzew, a dla np. Ciebie moze byc to Lech/Wisła czy tez Ruch Chorzów.
No tak, ale wyraził to w ten sposób, że Legia to kosa pikoli. To tego nie kupuję, bo wiadomo - indywidualnie to można sobie mieć największą kosę i z Okocimskim Brzesko i nikomu nic do tego
Ostatnio edytowane przez Sartre : 19.11.2012 o godz. 11:22.
Legionista
Odpowiedz cytując