Dariook napisał(a):

BBudowniczy@
Ja mam głęboko w dupie czy w ataku parę będą tworzyć pigmej z eskimosem, bo nie mam z tym problemu, ważne żeby prezentowali satysfakcjonujący dla klubu poziom a że niestety ten poziom jest za sprawą Bednarza zaniżony do minimum, to obecny zaciąg jest jeszcze słabszy od wagonu który w lecie od nas odjechał.
Utożsamiasz się z piłkarzami? No chyba że masz 12 lat i czytasz Bravo Sport ...
|
Jeżeli masz to głęboko w d i nie masz z tym problemu, to skąd stwierdzenie "proponuje jeszcze wiecej Polakow w Wisle. Chcieliscie? to macie."
PS. Nie mam 12 lat, tylko 6, i nie czytam jeszcze bravo sport tylko Misia. Najbardziej utożsamiam się z Danielem Sikorskim
Marszałek napisał(a):

|
Ale co w tej sytuacji jest winien Frederiksen czy Sikorski, aby po nich jeździć
|
A gdzie ja po nich jadę? Stwierdzam tylko że to marni piłkarze i że zapewne nikt takich w Wiśle nie chce. Zgadzam się - to nie ich wina, że Bóg poskąpił im talentu. Nie jest ich winą także to,że ktoś tego nie widzi i zatrudnia ich jako piłkarzy.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"