dynek.pl
Cytat:
|
Ale spokojnie, Legią bym się nie podniecał - znowu sprzedadzą 2 podstawowych zawodników w zimie i na wiosnę będzie czkawka, a potem zdziwienie, że na koniec sezonu na pierwsze miejsce wczłapie się kto inny.
|
Sek w tym ze... rok temu zimowali majac 4 punkty
straty do lidera. Jesli teraz skoncza runde majac 3 punkty
przewagi to moze sie okazac ze nawet sprzedaz 2-3 grajkow nie zabierze im mistrza.
Tym bardziej ze:
a) Wraca Wolski, a ten grajek daje sporo jakosci czysto pilkarskiej
b) Polonia i Gornik nie sa w lepszej sytuacji; tez moga posprzedawac pilkarzy
Cytat:
|
Jak oni to zrobili w Poznaniu, że na powrót Slusarskiego przyszło 40 tyś. ludzi ?
|
Nie wiem jak to zrobili ale wiem ze robia to duzo lepiej od nas.
------------------------
Lysy
Cytat:
|
Słowo kluczowe "znowu" - tak powinna działać dobrze funkcjonująca maszyna, sprzedają wyróżniających się zawodników, a na ich miejsce mają równie dobrych.
|
Dokladnie! Sprzedali Rybusa; maja Koseckiego. Sprzedali Borysiuka; maja Furmana i Lukasika. Tylko za Komorowskiego musieli kogosc sciagac z zewnatrz (Suler).
To jest cos o czym tu pisze od poczatku mojej obecnosci na forum; szkolenie... znaczy nabory wlasne, scauting, ksztaltowanie i szlifowanie pilkarzy... te sprawy. W Poznaniu w ostatnim czasie tez sie za to wzieli... Za 3-4 lata zaczna zbierac pierwsze plony. Legia juz zbiera. My zbierac nie zbieramy, ani zbierac nie bedziemy. Czeka nas swietlana przyszlosc!