Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2012, 23:13
R33 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie w ogóle dziwne, że on funkcjonuje jak jest Strefa Kibica, sam się zdziwłem jak się jakoś parę miesięcy temu dowiedziałem. Marnowanie kasy na pracowników itp.
Bez przesady, Strefa Kiboli (chyba to miałeś na myśli?) ma rzeczy przeznaczone dla określonej grupy, oficjalny sklep być musi, ale na pewno nie w takiej formie jak teraz. Teraz każda osoba, która nie jest na meczu pierwszy raz, wie, że jak na zakupy to do R22 i ma racje.

Proud napisał(a):Wyświetl post
Ja to myślałem, że da się po prostu ustawić tak, aby bramki na G przepuściły tych co mają bilety na C. I tyle. Po co ten cały cyrk. Może boją się, że im się miejsca zdublują i będą dymy o krzesełka między tymi z G a C
To jest zbyt skomplikowane dla naszego klubu, wystarczy spojrzeć ile wprowadzali system biletów online. Albo po prostu nie ma ludzi, którzy by się zajęli?
Ogólnie to w tym klubie niczego nie ma. Od dawien dawna mam wrażenie, że każdy pracownik ma wszystko w dupie, a ta sprawa ze skargą kibica do gazety to już totalna beka była.. I tak jest od bardzo długiego czasu, tyle, że nie było to tak widoczne przy wynikach sportowych.. Zresztą po co ja to pisze? Każdy to wie, pracownicy pewnie też, ale co im tam, przecież pensje dostają

Swoją drogą ktoś wie, czy w każdym klubie tak jest, że sprzedaż online jest zakończona dzień przed czy tylko u Nas? Może przepisują dane ręcznie z komputera i chcą się wyrobić do jutra?
Ostatnio edytowane przez cinekw : 17.11.2012 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując