emj10 napisał(a):

Edit: Drozd naprawdę jesteś świadomom tego, że wyzywając Gwiaździstego od głupków (sądzę, że nie ma działki pod Paryżem i nie dostaje za nią dopłat bezpośrednich) nie zyskasz sobie zwolenników? 
Edit 2: Coś słaby ten etat jak płacą mi tylko za to, aby wpaść raz na jakiś czas na forum. Chyba w kasie Tuska musi świecić pustkami.
|

Ty faktycznie masz problemy z logiką, dużo większe niż można by wnioskować z wykształcenia. Chodzi bowiem o to że za 1ha działki pod Paryżem rolnik dostaje ponad dwa razy tyle co taki sam rolnik za taki sam 1ha pod Krakowem. Rudy ma to w dupie a tobie podobne mędrki nie pojmują co w tym złego. Albo i pojmują tylko manipulują.
Mało płacą? Nic dziwnego, twoja postawa jest przeciw skuteczna. Jakiego tematu byś nie poruszył, szybko staje się jasne, że prezentujesz punkt widzenia antypolskiego propagandzisty.
ps. Napisz do Gwieździstego i wytłumacz mu o co chodzi, bo sam, podobnie jak ja może się nie zorientować.
JEDREK76 napisał(a):

Facet z każdym słowem coraz bardziej się pogrąża.
Także, młody Stuhr cały czas próbuje grać wykształconego inteligenta, a niestety kompletny ignorant zeń wyłazi.
|
To jest zachowanie typowego leminga. Ma tezę "Polacy to chamy, oszuści, mordercy itd. powinni się wstydzić" i wciąż stara się ja dowodzić. Nie przejmuje się ze robi z siebie idiotę, bo robi to dla wyższego celu

. Przecież to nie istotne że jednak Polacy nie przywiązywali dzieci do tarcz, skoro do nich strzelali

. Chyba sie przejdę na jakiś jego występ żeby go publiczne wyśmiać i przypuszczam że nie będę jedyny. Inaczej dalej będzie bredził w przekonaniu że ma rację .