emj10 napisał(a):

|
No to może od razu napisz, że ten kto nie głosuje na PiS jest debilem, a nie wysilasz się. Wszyscy co nie liżą na forach tyłka Jarkowi, wszyscy co kwestionują rzetelność trupy Sakiewicza i wszyscy, którzy mają choć o dekielek rozumu więcej od typowych zjadaczy tej żenującej papki jaką serwują media od lewa do prawa.
|
Nie czytaj co drugiego zdania stosując metodologie Gazety Koszernej . Dla mnie wcale nie jest debilem komuch który głosuje na SLD - bo oni mu gwarantują dobre życie i robi to świadomie. To dla mnie zdrajca narodu polskiego - nie debil. Także homoś,narkoman czy przerobas to nie sa dla mni debile gdyż także świadomie wybierają pewien układ polityczny gdyż ma on im zagwarantować koneksje, możliwosci ,ułatwienia , kasę.
Za debili za to uważam tych którzy oburzaja się słowami - że nie są patriotami , ża działają na szkode polski, że nie są wolnymi Polakami wprost przeciwnie uważają się za nich i głosują na takie twory jest Platfusy , Palikoty czy SLD twierdząc wszem i wobec że te ugrupowania działają dla dobra ogółu ( a nie dla dobra grupek które wymieniłem powyżej ). I dodatkowo za debili uważam tych którzy na postawie kilku wydarzeń ba czasem jednego zdania polityka potrafią zmienić swoje zdanie o 180 stopni - w jeden tydzień są za PO a w inny za PIS. A z ostatnich sondaży wynika że jest to około 1 mln obywateli polskich