Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2012, 17:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O bardzo wielu rzeczach nie wiesz, ew. nie przyjmujesz ich do wiadomości, czemu wyraz dajesz w praktycznie każdym poście.
Nazwisko Ćwiąkała coś mówi?

No i fakt - wyrzucili go z Arisu za świetne wyniki. Wygrał mecz z Panathinaikosem, kij z resztą. Wniosek - za dobry był dla nich

EDIT: Dla nas zresztą też.

EDIT2: Swoją drogą ciekawi mnie jedno: w jakim języku darł mordę na piłkarzy Arisu?
Z tego co podawano w mediach to Probierz odszedł sam od nich z powodu pieniędzy. A raczej ich braku. Wyniki jakie osiągał przed zwolnieniem (dwie wygrane i porażka) zdają się to potwierdzać.

Ponadto ja nie mówiłem, że zrobił tam dobre wyniki tylko że pisanie katastrofa to zwykłe nadużycie. Ale w obecych nawet od dobrze zarabiających informatyków ciężko wymagać czytania ze zrozumieniem.

Tak, mówi mi coś nazwisko Ćwiąkała. Tylko co to ma wspólnego z Probierzem? Wiem wiem, nie wyjaśnisz bo lepiej rozmyć temat i napisać "kij z tym".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.11.2012 o godz. 17:23.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując