Bo ja wiem... nie wiem skąd takie czarnowidztwo, Śląsk jest spokojnie do ogrania, myślę że wyniki trochę zaciemniają obraz bo gra jest momentami całkiem przyzwoita. Problem to skuteczność i pojedyncze błędy w obronie. Równie dobrze moglibyśmy przy takiej samej grze zdobyć w ostatnich 3 meczach 9 punktów. I nikt by nie psioczył, wszyscy uwielbialiby Kulawika. Tymi zawodnikami można grać na wysokim jak na nasze standardy ligowe poziomie, Sobol powinien grać bo TYLKO ON jest w stanie o.......ić nasze GWIAZDY na bieżąco i generalnie takie główne zadanie powinien dostać

. Patrząc na to co dzieje się w ligowej tabeli zajście na pudło nie powinno być wielkim wyzwaniem nawet przy obecnym poziomie gry naszej drużyny. Jedyny warunek: SKUTECZNOŚĆ. Jeśli chodzi o młodych to... już nie są specjalnie młodzi i jeśli mieliby czymś olśnić to już dawno powinni to zrobić. Umiejętności to jedno, ważniejsza jest głowa, bo to ona robi różnicę - po prostu kiedy masz użyć jakiej umiejętności. Kopanie piłki to nie są wielkie mecyje.Wystarczy popatrzyć na BARCĘ

.